Her får du et godt tilbud

Sale!
 

Sorø lænestol el sædeløft

DKK9.582,00DKK12.989,00

Sorø lænestol med elektrisk sædeløft og rygmotor. Sorø er den velkendte og klassiske hvilestol der er Skandinaviens mest solgte seniorstol.

Ryd
Varenummer (SKU): Sorø_Kampagne-1-1 Kategorier: , Tags: ,
 

Beskrivelse

Sorø lænestol er den velkendte og klassiske hvilestol der er Skandinaviens mest solgte seniorstol. Sorø Classic-serien omfatter flere modeller på 4 ben samt en drejeversion, alle med kabellås som standard. Fås også med PLUS-system samt med manuel- eller elektrisk sædeløft. Matchende fodskamler fås til alle modeller. Stolen har en fantastisk siddekomfort, kombineret med et let og elegant design, der passer perfekt ind i det kvalitetsbevidste og stilsikre hjem, hvor rene linier og enkelhed danner rammen om en indholdsrig hverdag.

Sorø lænestolen fås i mange flotte træfarver, ligesom der er mulighed for at vælge mellem en lang række læder- og tekstilkvaliteter. De mange designmuligheder gør det nemt at finde en model som passer til den øvrige boligindretning og med flere forskellige komfortfunktioner som justerbar nakkestøtte og læne-/liggefunktion, bliver en lænestol hurtigt den foretrukne plads i hjemmet.

Sorø er her vist med elektrisk sædeløft og rygmotor. Elektrisk sædeløft er en værdifuld komfortfunktion hvis man har brug for hjælp til både at sætte sig og rejse sig fra stolen igen. Sædefunktionerne og den trinløse ryghældning styres sikkert og komfortabelt med den enkle fjernkontrol.

Excl. fodskammel

Yderligere information

Stof/læder

Linoso Antracit, Vienna Oliven 402, Adam Sand 303, Stella Grafit 804, Sort læder /pvc100, Berg beige 307(uld), Boss Blue 700, Boss grafit 804

Træsort

Eg naturolie, Eg ubehandlet, Kirsebær bejdset, mahognibejdset, Natur lak, Eg mørkbejdset

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sorø lænestol el sædeløft”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...