Her får du et godt tilbud

Sale!
 

Popcorn maskine med varmluft.

DKK399,00

Popcorn maskine med varmluft

Denne retro maskine er en supersej gadget at have stående fremme på køkkenbordet eller til festen. Den giver en stemning af at være i en rigtig biograf, så din filmaften bliver helt unik med denne maskine kørende ved siden af.

Det helt store plus ved popcornmaskinen fra Andrew James er, at den ikke behøver noget fedtstof. Den kører nemlig på varm luft. Det betyder, at du kan få fedtfattige snacks, som stadig bliver luftige og knasende. Med til maskinen følger fire autentiske popcornbokse, som I kan servere snackene i. Børnene og gæsterne vil elske det.

Når maskinen er gået i gang med at poppe kernerne, så ryger popcornene ud af den lille åbning, hvor de er klar til lige at falde ned i en skål eller de medfølgende popcornbokse. Derfor brænder de heller ikke på, fordi de hele tiden automatisk bliver presset op og ud af maskinen.

Popcornmaskinen ligger i den lidt dyre prisklasse – der er kælet for udseendet og for det fedtfattige element, men den er ikke dyrere, end at de fleste kan være med. Den fylder ikke så meget og er derfor nem at stille ind i et køkkenskab eller depotrum. Der medfølger en måleske og serveringsske, så du behøver heller ikke at tilkøbe dette.

 

Beskrivelse

Popcorn maskine med varmluft.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Popcorn maskine med varmluft.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...